İznik’e bisikletli zabıta

İznik Belediyesi yaklaşan yaz ayları öncesi ilçede görev alacak personelin daha etkili olabilmesi için araç parkını genişletiyor.

İznik’e bisikletli zabıta

1 adet çöp kamyonu, 1 küçük araç, 4 matasiklet ve 4 bisiklet ile belediyenin araç filosuna takviye yapıldı. İlçede artık bisikletli zabıtalar da dolaşacak.

Alınan araçlar İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi’nde düzenlenen törenle hizmete sunuldu. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaklaşık 300 bin TL’ye mal olan araçların, Temizlik İşleri Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek. Sargın, “Daha temiz bir İznik ve halkımıza daha hızlı hizmet sunabilmek için araç parkurumuzu yeniledik. Kaliteli hizmet vermek adına İznik Belediyesi olarak teknik ve teknolojik yatırımlara önem veriyoruz. Bisiklet alarak, İznik turizmi için bisikletli zabıta ekipleri oluşturduk’ dedi. 

BU TAKIM İŞİDİR

Personelden işlerini en iyi şekilde yapmalarını isteyen Sargın, “Birlikte başarmamız çok önemli. 44 bin kişinin sorumluluğu üzerimizde. Hangi mahallede, hangi bölgede olursa olsun, onların İznik Belediyesi’nden beklediği hizmetler var. Hizmet olarak bu bir takım işidir. Bu takımda da en önemli anahtarımız sizlersiniz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X