İznik’e modern balık pazarı

İznik Belediyesi tarafından yapılacak olan modern balık pazarında çalışmalar başladı. Yeni tesisin aralık ayında hizmete girmesi hedefleniyor.

İznik’e modern balık pazarı

İznik’te yıllardır atıl bir vaziyette ve olumsuz şartlarda hizmet veren mevcut balık pazarı, yeni yerine taşınmak için gün sayıyor.

İznik Belediyesi tarafından inşa edilecek modern balık pazarında vatandaşlar artık rahat ve hijyenik bir ortamda alışverişlerini yapacak. Balık pazarı inşaatı çalışmalarını yerinde inceleyen İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, “Burada 400 metrekare taban alanlı bir balık pazarı inşaatına başlamış bulunuyoruz. Biz bu yapıyı en kısa sürede müteahhit firmadan teslim almak istiyoruz. Yani yılbaşında burayı vatandaşlarımızın kullanımına sunmamız gerek” dedi. 

ARALIKTA TESLİM EDİLECEK

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, müteahhit firma yetkilisi ile yaptığı görüşme sonucunda tesisin 1 Aralık 2017 itibariyle İznik Belediyesi’ne teslim edileceğini kaydetti. Kapalı pazaryeri ile birlikte bir konsept olacağını ifade eden Belediye Başkanı Osman Sargın, “İznik’te yıllardır atıl bir vaziyette ve olumsuz şartlar hizmet veren mevcut balık pazarını hijyen ve kaliteli bir ortama taşıyacağız. Vatandaşlarımız alışverişlerini tek bir alanda yaparak kolay bir şekilde evlerine dönecekler. Herşey vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak, ilçemize kalite katarak, hak ettiği konuma getirmek için” şeklinde konuştu. 

Projede kapsamında alt katta 25 metrekare genişliğinde 12 adet dükkan ve üst katında mescit, lavabolar, zabıta odası, lokanta, bahçesinde vatandaşların alışverişlerini yapabileceği bir mekan olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X