İznik’e modern balık pazarı

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, balık pazarındaki esnafla bir araya gelerek yeni yapılacak modern balık pazarı hakkında fikir alışverişinde bulundu.

İznik’e modern balık pazarı

Eşrefzade Mahallesi, Eşref Eroğlu Sokak’ta bulunan kapalı pazar yerinin bulunduğu bölgede yapılması planlanan modern balık pazarı ile ilgili konuşan Başkan Sargın, “Kapalı pazaryeri bölgesinde 3 adet parselde kamulaştırmaları gerekleştirdik. Modern balık pazarımızın avan projeleri hazırlanarak Bölge Koruma Kurulu’na sunduk. Yakın zamanda bölgede sondaj kazıları yaparak çalışmalara başlayacağız. Modern balık pazarı iki katlı olacak şekilde projelendirdik. Projede alt katlarda 25 metrekare genişliğinde 12 adet dükkân ve üst katında mescit, lavaboları, zabıta odası, lokanta, bahçesinde vatandaşlarımızın rahatça alışverişlerini yapabileceği bir mekân olacak. Şimdiden ilçemize ve siz değerli balıkçı esnafımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X