İznik’e otizm dostu ilçe plaketi

İznik Belediye Başkanı Osman Sargına ‘Otizm Dostu İlçe’ plaketi verildi.

İznik’e otizm dostu ilçe plaketi

Türkiye Otizm Meclisi Yürütme Kurulu Üyesi ve Anadolu Otizm Federasyonu Başkanı Canan Cihan Kılıç, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’a otizmli gençlere desteklerinden dolayı ‘Otizm Dostu İlçe’ plaketi verdi. 

İlk kez bir ilçeye ‘Otizm Dostu İlçe’ plaketi verdiklerini dile getiren Türkiye Otizm Meclisi Yürütme Kurulu Üyesi ve Anadolu Otizm Federasyonu Başkanı Canan Cihan Kılıç, Belediye Başkanı Osman Sargın’a otizmli gençlere ev sahipliği yaptıkları ve desteklerinden dolayı çok teşekkür etti.

Belediye Başkanı Osman Sargın ise, “Otizmli bireylerin eğitimleri ve sosyal yaşama adaptasyonlarını her zaman destekliyoruz. Bu alanda gençlerimize her türlü desteği sunmayı kendimize bir borç biliyoruz. Onların sosyal yaşamlarını kolaylaştırmaktan, hayata adaptasyonuna kadar birçok alanda destek veriyor ve vermeye devam edeceğiz. Bu bağlamda son olarak Eko Turizm tesislerimizde otizmli gençlerimizi ağırlayarak, doğa ile iç içe aktivitelerde bulunmalarını sağladık” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X