İznik’e Palyatif Bakım Merkezi

İznik Devlet Hastanesi yeni bir üniteye daha kavuştu. 8 yatakla hizmet verecek Palyatif Bakım Merkezi tören ile hizmete girdi.

İznik’e Palyatif Bakım Merkezi

HAYRİ ŞEN

Yaşamı tehdit eden hastalıklardan kaynaklanan problemler ile karşılaşan hastaların ve hasta yakınlarının yaşam kalitesini, başta ağrı olmak üzere tüm fiziksel, psikososyal ve ruhsal problemlerin erken tespit edilerek ve etkili değerlendirmeler yapılarak önlenmesi veya giderilmesi için oluşturulan merkezin açılışı gerçekleştirildi. 

8 yatakla hizmet verecek merkezde 1 sorumlu uzman hekim bulunurken, 5 hemşire,1 diyetisyen, 1pisikolog, ve 1 fizyoterapist görev yapacak. 

Merkezin açılışına İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın, İdari Hizmetler Başkanı Opr. Dr. Muhammed Günaydın, Başhekim Aybars Alemdaroğlu, Garnizon Komutanı Yzb. Fırat Toprak, Emniyet Müdürü Hasan Tolga Sanlı ile çok sayıda kurum ve kuruluşun yetkilisi katıldı.

KONFORLU HİZMET

Başhekim Aybars Alemdaroğlu açılışta yaptığı konuşmada, “Bu merkezin kazandırılmasında başta yardımsever vatandaşlar olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. İznik Devlet Hastanesi yönetimi ve çalışanları olarak hasta haklarına saygılı, güler yüzlü, çağdaş ve yeniliğe açık sağlık hizmeti sunmak ilkesi doğrultusunda, merkezde yatan hastaların huzur ve konfor içerisinde olmaları doğrultusunda hizmet vermeğe devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X