İznik’e spor yatırımları tam gaz sürüyor

İznik’te sentetik zeminli futbol sahasına ek tribün ve soyunma odası yapılması için girişimlerde bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, ek yatırımlar için ödeneğin onaylandığını bildirdi.

İznik’e spor yatırımları tam gaz sürüyor

İznik’te 2013 yılında hizmete giren sentetik zeminli futbol sahasına yapılacak ek tribün ve soyunma odaları için ödenek çıktı. Daha sonraki aşamada ise amatör spor kulüplerinin hizmetine sunulan sentetik zeminli futbol sahası ve ilçe stadını da kapsayacak alan, makro düzeyde planlama yapılarak spor kompleksi haline getirilecek. 

AK Parti Ekonomik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’in girişimleriyle yapılarak amatör spor kulüplerinin hizmetine sunulan İznik’teki sentetik zeminli futbol sahasının iki önemli eksiği gideriliyor. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü nezdinde futbol sahasına ek tribün ve soyunma odaları yapılması için girişimlerde bulunan Şahin ek yatırımlar için ödeneğin onaylandığını belirterek, ek tribün ve soyunma odası inşaatlarına yakında başlanacağını söyledi.

İznik’teki yatırımları yakından takip ettiğini, eksiklerin giderilmesi yönünde her zaman destek vermeye hazır olduğunu bildiren Hüseyin Şahin, “Türk sporunun gelişimi için altyapı eksiklerinin tamamlanması gerekiyor. Hükümet olarak bu konuda gereken her türlü adımı atarak amatör spor kulüplerimizin iyi koşullarda faaliyet göstermesi için çalışıyoruz. İznik’e verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah yakın zamanda da inşaatlara başlanacağı müjdesiyle İzniklilerin karşısına çıkaracağız” dedi.

YATIRIMLAR DURMAYACAK

İlçede sportif yatırımların durmayacağını ifade eden Hüseyin Şahin, ileride daha büyük çaplı bir spor kompleksi yapılacağını müjdeledi. Şahin, yeni yapılan sentetik zeminli futbol sahası ve ilçe stadını da kapsayacak alanın makro planlamasının yapılacağını ve bölgeye, spor salonları, yüzme havuzu ve diğer spor tesislerinin olduğu Gençlik ve Spor Merkezi yapılacağını sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X