İznik`e TOKİ müjdesi

Belediye Başkanı Osman Sargın, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ile birlikte yaptığı Ankara ziyaretinden, TOKİ müjdesiyle döndü.

İznik`e TOKİ müjdesi
HAYRİ ŞEN
 
Başkan Sargın ve beraberindeki yöneticiler Başbakan Yardımcıları, Bakanlar ve Milletvekilleri ziyaretleri sonrasında AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ile birlikte TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’ı makamında ziyaret ettiler. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile yapılan görüşmeler sonrasında İznik Üyecek Mevkii olarak bilinen bölgede yaklaşık 16 dönümlük TOKİ’ye ait alanda 2+1 ve 3+1 konutların yapılması kararlaştırıldı.
 
ÖZEL MİMARİ…
 
Belediye Başkanı Osman Sargın, ‘Yıllardan beri ilçe halkının özlemle beklediği TOKİ evlerine nihayet başlanacak. Seçimlerde söz verdiğimiz gibi düşük ve orta gelir grubuna yönelik olarak toplu konut hamlesini başlatmış bulunuyoruz. Konutların içeriğinin ve dış görünümünün Selçuklu ve Osmanlı mimarisine uygun olarak yapılması konusunda fikir birliği sağlamış bulunuyoruz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X