İznik’in değerleri

İznik Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kursun sona ermesi nedeniyle İznik Belediyesi önünde İznik’in doğal değerlerini yansıtan resim sergisi açıldı.

İznik’in değerleri

HAYRİ ŞEN

 

Yaklaşık dört ay önce Halk Eğitim Merkezi bünyesinde kurs öğretmeni Metin Emre tarafından açılan Fotoğrafçılık Kursu geçtiğimiz günlerde sona erdi.  17 kursiyer ile 60 fotoğrafın sergilendiği etkinliğin açılışına İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Serkan Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, Milli Eğitim Şube Müdürü Filiz Baran, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Ablak, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, CHP İlçe Başkanı Ayan Özer’in yanı sıra kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. 

Açılışta konuşan Başkan Sargın, ‘Her bir karede İznik’imizin değerleri ve doğal güzellikleri ayrı ayrı yansıtılmış. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi. İznik Belediyesi önü ve Ayasofya Orhan Cami yanında 3 gün boyunca sergilenecek olan resimler fotoğraf severleri bekliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X