İznik’te 215 kurs ile 3 bin 500 kişiye ulaşıldı

İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, halk eğitim merkezinde verilen eğitimlerin, yetişkinlere ve okul dışındakilere yönelmiş düzenli bir eğitim çabası olarak büyük önem taşıdığını ifade etti.

İznik’te 215 kurs ile 3 bin 500 kişiye ulaşıldı

HAYRİ ŞEN

 

İznik kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Halk Eğitimi Merkezi çalışanları ile bir araya gelerek 2016 yılına ait değerlendirmelerde bulundu.

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen Halk Eğitim Planlama Kurulu toplantısında 2016 yılına ait belirlenen hedefler ve bu kapsamda yürütülen çalışmalar detaylı bir şekilde ele alındı. İznik Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Ablak, 2016 yılı içerisinde değişik başlıklarda 215 kurs açıldığını ve 3 bin 500 vatandaşa eğitim hizmeti verdiklerini kaydetti.

BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

Halk Eğitim Merkezleri’nin tüm ülkede teşkilat yapısı bulunan, gençlere okul dışında farklı konularda bireysel gelişim imkanları sunan eğitim kurumları olduğunu ifade eden İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan da, “Çok farklı konularda gerek okulu bırakmış, gerekse okula devam eden ve okuldan mezun olmuş vatandaşların gelişimlerine yönelik teknik eğitimlerin yanı sıra, sosyal ve kültürel konularda da eğitimler verebilmektedir. Halk eğitimi, yetişkinlere ve okul dışındakilere yönelmiş düzenli ve örgütlü bir eğitim çabası olarak büyük bir önem taşımaktadır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X