İznik’te anlamlı kampanya

Kızılay İznik Şube Başkanlığı ile İznik Anadolu Lisesi’nin eğitim, kazanım ve yardım faaliyetlerinin yürütülmesi ile ilgili imzalanan protokol çerçevesinde Kan Bağışı ve Kök Hücre Bağışı kampanyası düzenlendi. Kampanyaya katılım yoğun oldu.

İznik’te anlamlı kampanya

Kampanya’ya İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, Kızılay Güney Marmara Bölge Müdürü Nihat Çakır, Bursa Büyükşehir Belediyesi İznik Koordinatörü Serkan Acar ile kampanya gönüllüleri İznik Anadolu Lisesi öğrencileri katıldı. 

İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, “Gönüllü olmak, bilinçli olmak ve devamlılığı sağlamak. Bu üç kelime çok önemli.  Kızılay öncülüğünde Sağlık Bakanlığımızın denetiminde İznik’te gönüllü, bilinçli ve devamlı bir kampanya yürütülmesinden mutluyuz. Kampanya çerçevesinde İznik Anadolu Lisesi öğrencilerimiz ilçenin dört bir yanına dağılarak, kan ve kök hücre bağışının önemini İzniklilere anlatacaklar” dedi.

Kızılay İlçe Başkanı Mustafa Aydın ise, “Böyle bir uygulamayı Bursa bölgesinde ilk defa İznik’te gerçekleştiriyoruz. Gerçekleşecek bu kampanya ile bir rekora imza atmayı hedefliyoruz. Kan, kaynağı insan olan ve yapılamayan tek ilaçtır’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X