İznik’te çiftçiye destek

İznik’in bir tarih kenti olduğu kadar tarım kenti de olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Osman Sargın, İznik tarımını ileriye taşıyacak hizmetlere yer vermeye çalıştıklarını söyledi.

İznik’te çiftçiye destek

Meyve ve sebze hasat sezonunda mahalle içinde oluşan trafik karmaşasını önleyecek, İznik’teki birden çok mahallenin üreticilerinin yararlanabileceği ve bölgesel ticaret merkezi olacak Ürün Toplama Merkezi kazandırılıyor. Şerefiye Mahallesi’nde yapımı süren Ürün Toplama Merkezi’nde incelemelerde bulunan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, “İznik Belediyesi olarak tarıma katkı sağlayacak, çiftçimize destek verecek birçok projeyi bir bir hayata geçiriyoruz. İznik bir tarih şehri olduğu kadar aynı zamanda bir tarım şehri diyoruz ve İznik tarımını ileriye taşıyacak hizmetlere projelerimizde yer vermeye çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi.

KIRSAL MAHALLELER

Köylerin mahalleye dönüşmesinin ardından kırsal mahalleleri kalkındırmaya yönelik çalışmaların devam ettiğini belirten Osman Sargın, “Bu kapsamda alt yapı ve üst yapı çalışmalarımız, köprü yapım çalışmalarımız, meydan düzenleme çalışmalarımız, çocuk parkı ve futbol sahası yapım çalışmalarımız, Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle gerçekleştirilen içme suyu ve sulama suyu hatlarımızın yapım çalışmaları yanı sıra, yine çiftçimizi desteklemek amacı ile de tarımsal ürün toplama merkezilerini oluşturarak ürünlerin daha az hasar ile tüketiciye ulaşmasını hedefliyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X