İznik’te doğalgaz sevinci

Bursa’da kent içi doğalgaz dağıtımını üstlenen Bursagaz tarafından, İznik’te yapılan yatırımların tamamlanmasının ardından, ilçede konutların kullanımı için ilk doğalgaz törenle verildi. İki yıldır devam eden ve 30 milyon liralık yatırımla gerçekleşen pro

İznik’te doğalgaz sevinci

İznik Belediyesi önünde gerçekleştirilen ve vatandaşların da yoğun katılım gösterdiği iftar öncesi düzenlenen  törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Milletvekili İsmail Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ak Parti İl Başkanı Cemalettin Torun,  İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, EWE Turkey Holding Genel Müdürü  Frank Quante ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Açılış konuşması yapan Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, 22 aylık bir sürecin sonucunda yaklaşık 50 yetkin çalışanları ile ortaya koydukları emeklerinin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Tola, ’30 milyon lira değerinde hayata geçirmiş olduğumuz bu yatırımla, 5 bin m3/saat kapasiteli 3 bölge regülatörü, 19 bar basınca sahip 11 km. çelik hattı, 96 km. polietilen şehir içi dağıtım hattı, 47 km. servis hattı ve 5 bin 100 servis kutusu imalatını alt yapı çalışmaları esnasında gerçekleştirmiş bir Bursagaz olarak karşınızdayız’dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de konuşmasında ‘Uzun yıllardır beklenen çağımızın çağdaş nimetlerinden doğalgazı İznik,e kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Bu teknolojik ve çağdaş yatırım İznik’e hayırlı olsun’ dedi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Müezzinoğlu da yaptığı konuşmada 150 km yer altı doğalgaz hattı ile 5 bin 100 doğalgaz kutusunun evlere kadar getirildiğini belirtti. Müezzinoğlu, ‘Bir taraftan bir hizmetin açılışını yapıyor, bir yandan da büyük bir millet olmanın gereği olan birlik ve beraberlik içinde iftar yapıyoruz. Böyle bir fotoğrafı hiç bir milletin sunacağını sanmıyorum. Buraya gelenler birlikte olmak için geldi, beraber olmak için geldi.İşte bu milletin gücü burada’ dedi. Konuşmaların ardından protokol üyeleri sembolik olarak doğalgaz vanasının açılması ile ilk ateş’i ateşlediler.

Düzenlenen iftar yemeği ardından program sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X