İznik’te geri sayım

17-19 Nisan tarihleri arasında bu yıl 4.’sü gerçekleştirilecek İznik Ultra Maratonu’na bu yıl binden fazla sporcunun katılması bekleniyor.

İznik’te geri sayım

Bursa Valiliği öncülüğünde düzenlenen ve 30’a yakın ülkeden binden fazla sporcunun katılımının beklendiği 4. İznik Ultra Maratonu, 17-19 Nisan tarihleri arasında yapılacak. 

İlki 2012’de 87 yarışmacıyla gerçekleştirilen organizasyonda 136 kilometrelik İznik Ultra Maratonu ile başlayacak olan ultra yarışlarda 46 kilometrelik İznik Dağ Maratonu, 83 kilometrelik Orhangazi Ultra Maratonu ve 10 kilometrelik İznik koşuları yapılacak. 

Geçen yıl 360 sporcunun katıldığı yarışlar, bu yıl 600 civarında yerli ve yabancı sporcuyu ağırlamaya hazırlanıyor.

ETKİNLİKLER OLACAK

10 kilometrelik İznik Koşusu’na katılacak olanlarla bu sayının bin 300’ü bulması bekleniyor. 30’a yakın ülkeden sporcuların ilgi gösterdiği ultra maraton, bu yıl dünyanın önemli elit sporcularını da ağırlamaya hazırlanıyor.

Bu seneki yarışları Japonya, İtalya, İspanya, Fransa, İngiltere ve ABD’den medya mensuplarının da takip edeceği bildirildi. 17 Nisan’da makarna partisiyle başlayacak ultra yarışlarda, festival alanında mobil tırmanma duvarı, 6 santimetre kalınlığındaki ince köprü üzerinde yürüyerek karşıya ulaşabilmeyi hedefleyen slacklining/cambaz oyunu, photobooth gibi pek çok renkli aktivite de olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X