İznik’te görkemli açılış

İznik Belediyesi tarafından hayata geçirilen 6 yatırım Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ak Parti milletvekilleri Efkan Ala, İsmail Aydın, Hüseyin Şahin, İl başkanı Cemalettin Torun’un da katıldığı görkemli bir törenle hizmete açıldı

İznik’te görkemli açılış

HAYRİ ŞEN

Yapımı tamamlanan Yunus Emre Semt Parkı, Çamoluk Mahalle Konağı, İznik Eko Turizm Tesisleri, Mustafalı Mahallesi Kültür Merkezi, Şerefiye Mahallesi Zeytin Alım Merkezi ve Tacir Mahallesi Tarımsal Sulama Deposu, İznik Eko Turizm Tesisleri’nde toplu açılış gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Osman Sargın, ‘ BEBKA ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz bu projenin maliyeti 1,5 milyon TL’dir. Tesis içerisinde 14 adet bungolov ev, bir restoran, okçuluk eğitim alanı, köylü pazarımız ve yürüyüş parkurumuz var’dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ise konuşmasında,  ‘Bugün İznik’te bu rahmet ve bereket sayesinde 1,5 milyonluk bir yatırım görüyoruz. Milletin imkanlarını yine millete güçlü olarak aktarmanın huzurunu yaşıyoruz’diye konuştu.

Konuşmaların ardından Bakan Müezzinoğlu. Milletvekilleri ve protokol üyeleri hep birlikte açılış kurdelesini keserek, tesisleri hizmete açtı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X