İznik’te karla mücadele aralıksız devam ediyor

Bursa’nın İznik ilçesinde karla mücadele aralıksız devam ediyor. Köylerdeki çalışmaları Kaymakam Ali Hamza Pehlivan yerinde kontrol ederken, Belediye Başkanı Osman Sargın da ilçe merkezinde çalışmaları yerinde takip ediyor.

İznik’te karla mücadele aralıksız devam ediyor

HAYRİ ŞEN

 

Dün akşam saatlerinde artan kar yağışı tüm yurtta olduğu gibi İznik’i de etkiledi. İlçeye bağlı 15 köy yolu kısa bire süre ulaşıma kapandı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, karayolları ve İznik Belediyesi’ne bağlı ekipleri karla mücadele başlattı.

 

YÜKSEK KESİMLERDE KAR KALINLIĞI 1,5 METRE

 

Edinilen bilgiye göre İznik’in yüksek kesimlerinde kar kalınlığının 1,5 metreye kadar ulaştığı öğrenildi.

 

“TUZLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR”

 

Belediye Başkanı Osman Sargın çalışmalar ile ilgili olarak, “İznik olarak son yılların en soğuk ve kar yağışı en yoğun kışını yaşıyoruz. İlçemizin her bir köşesine hizmet üretmeye devam ediyoruz. Bir yandan kapanan yollarımız açılırken diğer bir yandan yolların açık tutulması yönünde tuzlama çalışmaları da devam ediyor. Göllüce mahallemizde kısa süreli bir elektrik sıkıntısı yaşansa da an itibari ile hiçbir mahallemizde elektrik sıkıntı yaşanmamaktadır. Devletimiz tüm güçleri ile vatandaşlarımıza hizmet üretmeğe devam ediyor.” dedi

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X