İznik’te Ultra heyecan

Bu yıl 5.’si düzenlenecek Ultra Maraton’da start yarın verilecek ve pazar günü tamamlanacak. Organizasyona 22 ülkeden 600’ü aşkın sporcu katılacak.

İznik’te Ultra heyecan

Türkiye’nin önde gelen patika yarışı ‘İznik Ultra’da geri sayım başladı. yarın başlayıp, pazar günü sona erecek 5. İznik Ultra Maratonu’na 22 ülkeden 600’ü aşkın sporcu katılıyor. Sporcular, 130, 80, 50 ve 15 km’lik parkurları koşacak, etkinlik 5km’lik ‘tarihi kent koşusu ile sona erecek. İznik merkezli olarak bu yıl 5’incisi gerçekleşecek olan İznik Ultra maratonunun ilk parkuru olan 136 kilometre koşusunun startı yarın gece saat 24.00’te verilecek.

TÖRENLE BİTECEK

İznik Ultra Maratonu’nun tanıtım toplantısı dün gerçekleştirilirken, toplantıya İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkan Vekili Ahmet Yıldırım, Belediye Başkan yardımcısı Necati Tosun, belediye meclis üyeleri ve Macera Akademisi kurucusu Caner Odabaşoğlu katıldı. Yarışmalar, yarın koşulacak 50 kilometrelik İznik Dağ Maratonu, 85 kilometrelik Orhangazi Ultra Maratonu, 15 kilometrelik Derbent patika koşuları ile devam edecek, Pazar günü 5 kilometrelik Tarihi Kent Koşusu ardından yapılacak ödül töreni ile sona erecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X