İznik’te Ultra heyecan!

Yerli ve yabancı 64 sporcunun katıldığı Ultra Maraton’un yanısıra çeşitli kategorilerde yarışların yapıldığı organizasyon bugün sona erecek.

İznik’te Ultra heyecan!

NEVZAT OKUMUŞ-HAYRİ ŞEN

Bu yıl 5.’si düzenlenen İznik Ultra Maraton’un ilk koşusu, yerli ve yabancı 64 sporcunun katılımıyla başladı. Macera Akademisi-Race Setter tarafından düzenlenen, Bursa Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği yarışların 136 kilometrelik birinci bölümünün startı, İznik Limanı önünde geceyarısı Kaymakam Ali Hamza Pehlivan tarafından verildi. Koşuya katılan yerli ve yabancı 64 sporcu, İznik Gölü’nün çevresini kapsayan güzergahta mücadele ederek ipi en ön sırada göğüsleyebilmek için mücadele ediyor. 

İLK YARIŞ TAMAM

Bu arada İznik Ultra Maratonu kapsamında 15 kilometrelik Derbent Patika Koşusu yapıldı. Derbent Patika Koşusu, Derbent Mahallesi’nde İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan tarafından başlatıldı. Koşuda, yerli ve yabancı yüzlerce atletin yanı sıra Pehlivan, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tolga Sanlı, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Coşkun ile İznik’ten çok sayıda katılımcı mücadele etti. Erkeklerde Oğuzhan Emre Singer birinci, Louis Dereboy ikinci, Suat Demirci üçüncü oldu. Kadınlarda ise birinciliği Esra İnal Birinci, ikinciliği Tuğba Tetik, üçüncülüğü Bike Geçkinli aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X