İznik’te ultra heyecan!

Bursa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, İznik Kaymakamlığı, Orhangazi ve İznik Belediyesi’nin desteğiyle bir festival havası yaşatan İznik Geleneksel Ultra Maraton hazırlıkları tamamlandı.

İznik’te ultra heyecan!

HAYRİ ŞEN

Ulusal ve uluslar arası bir çok sporcunun katıldığı her geçen gün adından söz ettiren İznik Geleneksel Ultra Maratonu yarın start alacak. Bursa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, İznik Kaymakamlığı, Orhangazi ve İznik Belediyesi’nin desteğiyle Macera Akademisi-Race Setter tarafından organize edilecek ve 2 gün sürecek etkinlik öncesinde İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan başkanlığında bilgilendirme toplantısı yapıldı. İlçe Kaymakamlık Salonu’nda yapılan toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fırat Toprak, Emniyet Müdürü Bedri Yaman, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun ve koordinatör Caner Odabaşoğlu katıldı.

SEFERBER EDECEĞİZ

Yarış güzergahlarındaki güvenlik önlemleri ile görev yapacak personel ile birlikte bir çok konunun ele alındığı toplantı sonrasında açıklamada bulunan Kaymakam Pehlivan, “İznik turizmi konusunda yadsınamaz bir yere sahip olan yarışlara İznik olarak hazırız. Geçtiğimiz yıllardan aldığımız tecrübeler ışığında katılımcılar ve yarış dolayısı ile ilçemize gelen ziyaretçilerimiz için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz” dedi. 680 sporcunun kayıt yaptırdığı yarışlarda 20 ülkeden 24 yabancı sporcunun katılması bekleniyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X