İzzet Özilhan eşine kayıtsız kalmadı!

Bundan tam 10 yıl önce ‘Doktorlar’ dizisinde ‘Doktor Ela’ karakterini canlandıran Yasemin Özilhan, aynı karakterle Fox TV’de yayınlanan ‘Mucize Doktor’ dizisinin dün akşam yayınlanan 15. bölümüne konuk oldu.

İzzet Özilhan eşine kayıtsız kalmadı!

İzzet Özilhan’la evlendikten sonra oyunculuğu bırakan Yasemin Özilhan yıllar sonra ‘Mucize Doktor’ dizisiyle sevenlerinin karşısına çıktı.

Yasemin Özilhan'ın eşi İzzet Özilhan ile ilgili görsel sonucu

Oyuncuyu aynı karakterle ekranda görmekten keyif alan izleyiciler, sosyal medyada yorum yağdırırken, Özilhan’a bir destek de kocası İzzet Özilhan’dan geldi.

Eşini izlerken çektiği kareyi Instagram hesabından paylaşan İzzet Özilhan, fotoğrafa kalp emojileriyle “Ellerine sağlık,emeğine sağlık, melek gibiydin. Özlemişim seni ekranda seyretmeyi” notunu düştü.

Kocasının bu jestini karşılıksız bırakmayan Yasemin Özilhan da eşine “Seni çok seviyorum” diyerek yanıt verdi.

Geçtiğimiz günlerde diziye konuk oyuncu olarak katıldığını, ekranlara dönmeyeceğini söyleyen sosyetik güzel, kazandığı parayı da bir derneğe bağışlayacağını açıklamıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X