Jandarma bu manzara karşısında hemen harekete geçti!

Bursa’nın İznik İlçesinde sabah saatlerinde koyunları otlatmak için evinden çıkan 59 yaşındaki Ahmet Sağdıç’tan haber alınamadı.

Jandarma bu manzara karşısında hemen harekete geçti!

Bursa’nın İznik İlçesinde çobanlık yapan Ahmet Sağdıç, sabah saatlerinde koyunları otlatmak için evden çıktı.

 Akşam eve dönmeyen Sağdıç’ın ailesi kendisine ulaşamayınca jandarma ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine jandarma Sağdıç’ı bulabilmek için arama çalışmalarına başladı.

kaybolan-cobanin-sapkasi-golette-bulununca-dalgic-cagrildi_6316_dhaphoto1.jpg

Jandarma, Sağdıç’ın koyunları otlattığı bölgede bulunan göletin kenarında şapkasını buldu. Göletin içerisinde de bir koyunun öldüğünü gören jandarma, Sağdıç’ın suya düşen koyunu kurtarmak için gölete girip boğulmuş olabileceğinden endişelenildi. Bunun üzerine AFAD ve Deniz Polisi’nden yardım istendi.

basliksiz-6.jpg

Bölgeye gelen AFAD ekibi ve dalgıçlar, gölette arama çalışmaları başlattı.

biz-3.jpg

İznik ilçesinde koyunlarını otlatmaya götürdükten sonra bir daha haber alınamayan çoban Ahmet Sağdıç’ın gölette boğulmuş olabileceği ihtimali üzerine dalgıçlar tarafından başlatılan arama çalışmalarına ara verildi. Dalgıçların hava aydınlandıktan sonra gölette çalışmalara devam edeceği bildirildi. 

Bu arada kayıp çoban Ahmet Sağdıç’ın ‘Duman’ adlı köpeği de göletin kenarında bekleyişini sürdürüyor. Ekipler bölgeye geldiğinde göletin kenarında bekleyen Duman’ın saatlerdir yerinden kımıldamadan su kenarında durduğu görüldü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X