Jandarma Ve Emniyetten Minibüs Şoförlerine Seminer

Bartın İl Jandarma Komutanlığı ve Bartın Emniyet Müdürlüğü tarafından toplu taşıma yapan minibüs şoförlerine yönelik eğitim semineri düzenlendi. B…

Jandarma Ve Emniyetten Minibüs Şoförlerine Seminer

Bartın İl Jandarma Komutanlığı ve Bartın Emniyet Müdürlüğü tarafından toplu taşıma yapan minibüs şoförlerine yönelik eğitim semineri düzenlendi. Bartın’da İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü’nün trafik haftası etkinliklerine devam edildi. Etkinlikler kapsamında son olarak İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü personelleri tarafından Bartın merkez, ilçe ve köylerde toplu taşımacılık yapan minibüs şoförlerine yönelik eğitim semineri gerçekleştirildi. Bartın Şoförler ve Otomobilciler Odası toplantı salonunda gerçekleşen seminerde şoförlere, trafik kuralları, araç güvenliği ve yolcu güvenliği konularında bilgilendirmeler yapıldı. Çok sayıda minibüs şoförünün katıldığı seminerde ayrıca, yöneltilen sorulara da emniyet ve jandarma personelleri tarafından yanıtlar verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X