Jandarma’dan trafik eğitimi

Bursa’nın İnegöl ilçesinde çiftçilere jandarma tarafından trafik eğitimi veriliyor.

Jandarma’dan trafik eğitimi

Karayolu Trafik Güvenliği Haftası dolayısıyla İnegöl Jandarma Komutanlığı trafik timi olduğu köylerde trafik eğitimleri veriyor. 

Traktör ve diğer tarım araçların sürücülerine önemli ikazlarda bulunuldu. Mahallesi kahvehanede verilen eğitimlerde, çiftçilere İnegöl Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanı Astsubay Başçavuş Vedat Düzenli, Komutan Yardımcısı Uzman Jandarma Tacettin Keskin ve Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz tarafından bilgiler verildi.

Düzenli, “Yazın motosikletler, traktörler yollara çıkıyor. İnegöl’de son zamanlarda trafik kazalarının arttığını görüyoruz. Bu artış hepimizin canını yakıyor. Kazaların yaşanmaması için jandarma personeli olarak vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz. Aynı hassasiyeti bütün vatandaşlarımız göstersin istiyoruz. Trafik kurallarına uyduğunuz sürece hayatınızı garanti altına almış olacaksınız. Alkol insanların hayatına mal oluyor. Evlatlarımızı, kardeşlerimizi uyarmalıyız. Yeri geldiği zaman çocuğunuza bir öğretmen gibi ders verin” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X