Jandarmaya ‘zula’ dersi

Bursa Jandarma Komutanlığı görevlilerine Tofaş uzmanlarından araçların motor ve şaşi numaralarının değiştirilmesi ve kaçak malzemelerin saklanacak yerleri konusunda bilgi verildi.

Jandarmaya ‘zula’ dersi

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri olası kaçakçılık olayları ile araçların şasi ve motor numaralarının değiştirilmesi, suça karışan araçlarda kaçak malzemelerin saklanacakları yerler konusunda Bursa’daki Tofaş Fabrikası’ndan eğitim desteği istedi. 

Talebin olumlu karşılanması üzerine Tofaş’ta görevli uzman personel, jandarmaya eğıitim verildi. Eğitime Bursa İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri ile Gemlik, Gürsu, İnegöl, Karacabey, Kestel, Mustafakemalpaşa, Mudanya, Nilüfer, Osmangazi, Yıldırım İlçe Jandarma Komutanlıklarında görevli 3 subay, 29 astsubay, 15 uzman jandarma ve 1 uzman personel katıldı.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X