Jeoloji Mühendisleri’nden Başkan Dündar’a ziyaret

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şube Başkanı Ahmet Ağlan ve yönetim kurulu üyeleri Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti.

Jeoloji Mühendisleri’nden Başkan Dündar’a ziyaret

Jeoloji mühendisleri, Osmangazi Belediyesi’nin kentsel dönüşüm konusunda çok ciddi çalışmalara imza attığını belirterek, ihtiyaç duyulması halinde kendilerinin de her türlü fikir paylaşımına ve yardıma hazır olduklarını söyledi.

Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar’ın göreve gelmesiyle birlikte ilçe genelinde örnek bir şehircilik ve planlama sergilediğini, kentsel dönüşüm konusunda ise Türkiye’ye örnek projeleri hayata geçirdiğini ifade eden Ahmet Ağlan, “Jeoloji mühendisleri olarak Osmangazi Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz Kentsel dönüşüm, zemin etüdü ve zemin iyileştirme konularındaki başarılı çalışmalardan dolayı Başkanımız Mustafa Dündar’ı tebrik ediyoruz” dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise, kentsel dönüşüm projeleri için uzman firmalar tarafından danışmanlık hizmeti aldıklarını ve sürecin en doğru şekilde ilerlemesi için çaba sarf ettiklerini söyledi. 

Kentsel dönüşüm projeleri için uzman firmalardan danışmanlık hizmeti aldıklarını ve sürecin en doğru şekilde ilerlemesi için çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Dündar, kentsel dönüşüm gibi büyük projelerde meslek odalarından görüş alınmasının önemine vurgu yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X