Jet skiler çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde iki jet skinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan eski Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Engin Kara, vefat etti.

Jet skiler çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Mersin Mahallesi mevkisinde iki jet skinin çarpıştığı kazada yaralanarak denize düşen ve vatandaşlar tarafından sudan çıkartılan Kara, kaldırıldığı Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

 

Kazada yaralanan diğer jet skiyi kullanan Ufuk Çelik ise Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesindeki müdahale sonrası Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

 

Trabzonspor Kulübü’nden başsağlığı mesajı 

 

Trabzonspor Kulübü, jet ski kazası sonucu hayatını kaybeden eski yöneticilerden Engin Kara için başsağlığı mesajı yayımladı.

 

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, “Kulübümüzün eski yönetim kurulu üyesi Engin Kara, elim bir kaza sonucunda hayatını kaybetti. Yöneticimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır diliyoruz. Camiamızın başı sağ olsun.” ifadesine yer verildi.

 

Kara, İbrahim Hacıosmanoğlu’nun başkanlığı zamanında bir dönem altyapı sorumlusu olarak görev yapmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X