Jigolo olmak isterken dolandırıldı

İnternette gördüğü arkadaşlık sitesinde jigolo olmak için form dolduran 23 yaşındaki O.Ç., kayıt ücreti altında kendisini arayan kişiye 4 bin lirasını kaptırdı.

Jigolo olmak isterken dolandırıldı

Trabzon’un Ortahisar İlçesi’nde yaşayan O.Ç., internette gördüğü jigolo reklamına tıklayıp adaylık formunu doldurdu ve irtibat numarasını verdi. İddiaya göre, daha sonra tanımadığı bir numaradan kendisini arayan bir kişi, üyeliğinin aktif hale getirilmesi için para yatırması gerektiğini söyledi.

Üyeliğinin aktifleştirilmesini talep eden O.Ç., kendisini arayan kişiye banka yoluyla 4 bin lira gönderdi. Bir süre sonra para gönderdiği kişiyi arayan O.Ç., telefonlara bir türlü ulaşamadı.

Dolandırıldığını anlayan O.Ç., polis merkezine giderek başından geçeni anlattı. O.Ç., ifadesinde, parasının iade edilmediğini öne sürerek, kendisini dolandırdığını iddia ettiği kimliği belirsiz kişi veya kişilerden şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X