Jokeyi bıçak değil kalbi öldürdü!

Bursa’da bir jokey, gürültü yüzünden çıkan kavgada bıçakladığı meslektaşının kalp krizi geçirerek ölmesi üzerine gözaltına alındı. Şaşırtan cinayetle alakalı soruşturma derinleştiriliyor.

Jokeyi bıçak değil kalbi öldürdü!
Edinilen bilgiye göre olay, 4 gün önce merkez Nilüfer ilçesi Altınşehir Mahallesi’ndeki TJK’ya bağlı Osmangazi Hipodromu’nda meydana geldi. Eski jokey ve at antrenörü olan Rüstem Aydın (49) ile oda komşusu olan arkadaşı A.U. (43) arasında kapıyı sert kapatıp gürültü yaptığı iddiasıyla tartışma çıktı.

Münakaşanın kavgaya dönüşmesi üzerine öfkesine hakim olamayan A.U., bıçakla arkadaşı Rüstem Aydın’ı kolundan yaraladı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Aydın kurtarılamadı.

Savcılık olayla alakalı soruşturma başlattı. A.U’nun bıçak yarası ile değil geçirdiği kalp krizi neticesinde öldüğü iddiaları üzerine cesedi otopsiye kaldırıldı. Şahsın kesin ölüm sebebi, Adli Tıp Kurumu’nun raporuyla netlik kazanacak.

Polis, arkadaşının ölümünün ardından firar eden zanlı A.U.’yu ise saklandığı hipodromda gözaltına aldı. Zanlı, emniyetteki ifadesinde, arkadaşını bir anlık öfke sonucu kolundan bıçakladığını, kalp hastası olduğunu bilmediğini, ölümüne hâlâ inanamadığını söyledi. Emniyet çıkışında gazetecilere de pişman olduğunu söyleyen A.U., “kastı aşmak suretiyle adam öldürmeye teşebbüs” suçundan ifade verecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X