Jordan ısrar etti… NBA’da köklü değişim…

Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen NBA’da sezon 31 Temmuz’da kaldığı yerden devam edecek ancak önümüzdeki sezonlarda, play-off’la ilgili olarak tarihi bir değişiklik olacak. Başkan Adam Silver, Charlotte Hornets’in sahibi Michael Jordan’ın ısrarlarıyla play-off sisteminde köklü değişiklikler yapılacağını söyledi.

Jordan ısrar etti… NBA’da köklü değişim…

Pandemi süreci için çeşitli senaryoların üretildiği NBA’da önümüzdeki yıllar normal sezon maçlarının azaltılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

NBA Başkanı Adam Silver, basketbol tarihinin efsane oyuncusu ve Charlotte Hornets’in sahibi Michael Jordan’ın yeni play-off sisteminin belirlenmesinde rolü olduğunu açıkladı.

31 Temmuz’da devam edecek sezon öncesi ABD basınına yansıyan haberlere göre; başkan Silver, NBA’de normal sezonun çok uzun sürmesi nedeniyle play-offl’arın ön plana çıkarılması konusunda ısrarcı olan kişinin Michael Jordan olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Play-Off yarışının cazibesi nedeniyle NBA’da doğrudan Play-Off’ların oynanması fikri öne atılmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X