Josue bizim evladımız

Başkan Recep Bölükbaşı ‘Bir sıkıntı varmış havasını yaymak yanlış. Takımda ailenin babası Şenol hocadır. Zaman zaman her ailede olabilecek iletişimsizlik yaşanabilir’ dedi.

Josue bizim evladımız

TOLGA ÖZTAŞ

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Filipe Josue konusuna açıklık getirdi. Portekizli oyuncunun durumunun abartıldığını ifade eden Bölükbaşı ‘Josue, Bursa’yı ve Bursaspor’u çok seviyor. Bu sene tüm oyuncularımızda oynama isteği, hırsı var. Josue de hırslı bir yapıya sahip. Futbolcu arkadaşları onu çok seviyor. Biz bir aileyiz. Takımda ailenin babası Şenol hocadır. Zaman zaman her ailede olabilecek iletişimsizlik yaşanabilir. Josue bizim evladımız, çok daha iyi olacak. Mesela dün takım izinliyken o, tesislere gelip çalıştı. Bir sıkıntı varmış havasını yaymak yanlış’ diye konuştu. 

DİKKATLİ OLSUNLAR

Galatasaray maçına da değinen Bölükbaşı, hakemlerin performansını da eleştirdi. Bölükbaşı, şunları söyledi: ‘Belki biraz beceriksizliğimizden, biraz tecrübesizliğimizden ilk yarıda maçı bitirebilirdik ama ikinci yarı maalesef futbolcuların dışında bazı etkenler oldu. O etkenler neticesinde de berabere kaldık. Hakemler daha dikkatli olmalı. Bazen sadece iyi futbol oynamak yetmiyor. Biz adalet istediğimizi söyledik. Tabii ki kasıt aramıyoruz fakat dikkat istiyoruz.’ Bölükbaşı, ara transfer döneminin sona erdiğini anımsatarak, ‘Divan kurulunda konuştum, futbolcu satmayacağız dedim. Ara tranfser dönemi de bitti. Sözümüzde durduk, futbolcu satmadık’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X