Josue kararlı Belluschi belirsiz

Portekizli oyuncu Bursaspor’da kalmak istediğini yenilirken, Arjantinli yıldız ise 6 aylık süreci beklemek istediğini söyledi.

Josue kararlı Belluschi belirsiz

Bursaspor’un Antalya kampı son sürat devam ederken, Fernando Belluschi ve Jose Fernandao dün basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Belluschi, şuan için bu konuda konuşmanın erken olduğunu belirterek “Önümüzde 6 ay var. İşlerin nasıl gideceğini görmemiz lazım. Her iki taraf içinde. Fikir alışverişlerimiz oluyor. Yönetimle görüşüyoruz. İşlerin nasıl gideceğini göreceğiz.” diye konuştu. Timsah’ın Portekizli yıldızı Filipe Josue ise kiralık olarak geldiği Bursaspor’da kalmayı çok istediğini ifade ederek, şöyle konuştu: 

BAKALIM NE OLACAK?

“Bu kararım tam anlamıyla yalnızca benim elimde değil. Ama benim elimde olsaydı ben Bursaspor’da kalırım. Konuşulması gereken konular var. Kulüpler arası hukuki konular var. Bunlar çözülürse bu iş gerçekleşir. Burayla adapte oldum. Diğer arkadaşlarımda mutlular. Konuşulması gereken çok şey var ama ben elimden gelenin en iyisini yapacağım en büyük katkıyı yapacağım. Bakalım sezon sonu bu iş nasıl çözümlenecek.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X