Josue kendinden geçti!

Portekizli oyuncu dünkü çalışma sırasında adeta şov yaptı.

Josue kendinden geçti!

Bursaspor’un yıldız ismi Filipe Josue, dünkü antrenmana damgasını vuran isim oldu. Yaklaşık 2 saat süren sabah çalışmasının son bölümünde Teknik Direktör Şenol Güneş oyuncuları serbest bıraktı. 

Portekizli oyuncu, Okan Koçuk’un koruduğu kaleyi şut yağmuruna tuttu. Bu sırada Josue’nin yanına gelen yardımcı antrenör Emre Bayraktar’la iddiaya girdi. 

Serbest vuruşta 5’te 3 yapamayan Josue, Emre Hoca’yı sırtına alarak sahada gezdirdi. Ardından genç antrenörün üstüne atlayan 24 yaşındaki oyuncu çalışmanın neşe kaynağı oldu. 

ANTALYA’DA 4 MEVSİM

5 gündür çalışmalarını Side’de sürdüren Bursaspor bu süreçte 4 mevsimi birden yaşadı. İlk günlerde fırtınalı havalarda antrenman yapan yeşim beyazlılar dün ise yazdan kalma günün keyfini çıkardı. Sabah çalışması yaklaşık 16 derecelik bir sıcak havada gerçekleştirildi.

ESKİ BİR DOST

Bursaspor’un dünkü çalışmasını bir dönem yeşil beyazlı formayı giyen Emrah Kiraz da takip etti. Şu an Batman Belediyespor forması giyen tecrübeli stoper, personelle hasret giderdi. 

YENİ SEZON FORMALARI BELLİ OLUYOR

PUMA temsilcileri dün kamp merkezine gelerek yeşil beyazlı yönetime yeni sezon formalarını sundu. 

Bursaspor’un forma sponsoru olan Puma, yeni sezon formaları için dün yeşil beyazlı yönetimle bir görüşme yaptı. Hazırladıkları formaları Başkan Recep Bölükbaşı’nı sunan yetkilerin yeni tasarımlar olduğunu ve bunların taraftarlar tarafından oldukça beğenileceğini belirttiler. 

TİMSAH GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Bursaspor, Side kampındaki ilk hazırlık maçında bugün Dinamo Bükreş ile karşılaşacak. The Sense Otel sahasında saat 17.00’de başlayacak olan karşılaşmada Teknik Direktör Şenol Güneş’in as ağırlıklı bir kadroyu sahaya sürmesi bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X