Josue seferi başlıyor

Kiralık olarak forma giyen yıldız oyuncu için Bursaspor yönetimi 10 gün içerisinde Portekiz’e gidecek.

Josue seferi başlıyor

Sezon başında Porto’dan kiralık olarak gelen ve kısa sürede gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin dikkatini çeken Filipe Josue için Bursaspor yönetimi harekete geçme kararı aldı. 

24 yaşındaki oyuncunun performansından oldukça memnun olan yeşil beyazlılar, bonservis sorununu çözmek için 10 gün içerisinde Portekiz’e gidecek. Porto kulübüyle bu konuda masaya oturacak olan Bursaspor yönetimi, Josue’yi yine kiralamayı planlıyor.

Belluschi’ye baskı var!

Arjantinli yıldızın sözleşmesini uzatması için görüşmeler hızlandı. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek isimlerden biri olan Fernando Belluschi’ye Side kampında yoğun baskı var. Timsah’ın orta sahadaki en önemli isimlerinden biri olan Arjantinli yıldızla kampta tekrar bir araya gelen yeşil beyazlı yönetim, sezon bitmeden bu işi bitirmek istiyor. Belluschi’nin yönetime ailesiyle detaylı bir görüşme yaptıktan sonra kararını vereceğini söylediği öğrenildi. 

Holmen’e 2 talip!

 

İstanbul Başakşehir ve Kasımpaşa İsveçli oyuncu için nabız yokluyor. Bursaspor’da istenileni veremeyen isimlerden biri olan Samuel Holmen için İstanbul Başakşehir ve Kasımpaşa bilgi toplamaya başladı. 

Bursaspor’da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Fenerbahçe’de olan İsveçli oyuncu için yeşil beyazlı yönetimle temasa geçen bu iki kulübün alacakları yanıta göre Fenerbahçe’ye görüşeceği bildirildi. 

Holmen’in Bursaspor’da mutsuz olduğunu düşünen Başakşehir ve Kasımpaşaspor yönetimlerinin hazırda beklediği yeşil beyazlı yönetimin ise Bakaye Traore’nin takımdan ayrılmaması durumunda İsveçli oyuncunun gitmesine izin verebileceği konuşuluyor.

Ethem ve Süheyl için Ahmet Çalık’ı istedik

Bursaspor ve Gençlerbirliği arasında transfer pazarlığı yaşanıyor.  Transferde şu ana kadar somut bir adım atamayan Bursaspor’da gönderilmesi gündemde olan isimlerin durumlarının birkaç gün içerisinde netleşmesi bekleniyor. İrfan Buz yönetimindeki Gençlerbirliği’nin yeşil beyazlılardan Ethem Ercan Pülgir ve Süheyl Çetin’i istediği öğrenildi. 

İki genç stoperi kadrosunda görmek isteyen Başkent temsilcisinden bu transferler karşılığından Ahmet Çalık istendi. Gençlerbirliği’nin en istikrarlı isimlerinden biri olan genç stoper için İlhan Cavcav’ın nasıl bir yanıt vereceği merak ediliyor. Side kampına dahil edilen Süheyl Çetin’in mukavelesi sezon sonunda bitiyor.

 

Resti çektiler!

Ethem, Onurcan, Ozan İpek ve Yasin Pehlivan kamp bitime kadar başka bir takıma transfer olmazsa Vakıfköy’e gönderilebilir. Kadrosunda ciddi bir temizlik yapması beklenen Bursaspor’da gönderilmesi düşünülen isimlerle ilgili Side kampında her geçen gün değişik gelişmeler yaşanıyor. 

Yeşil beyazlı yönetimin Bakaye Traore, Ethem Ercan Pülgir, Ozan İpek, Onurcan Piri ve Yasin Pehlivan’ın menajerlerini kampa davet etmiş ve gelen teklifleri masaya yatırmıştı. Bu 5 oyuncuyla yollarını ayırması beklenen yeşil beyazlılar sonuç alamaması durumunda ise farklı bir yöntem devreye sokacak.

Bakaye Traore haricindeki diğer isimlerin kamp dönemi bitine kadar takım bulamaması durumunda Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerine gönderileceği öğrenildi. 

Karaman devrede!

Bursaspor’da gönderilecekler listesinde yer alan Bakaye Traore için Çaykur Rizespor resmen devrede. Karadeniz temsilcisinin Teknik Direktörü Hikmet Karaman’ın bu transfer için Başkan Recep Bölükbaşı’nın bizzat arayarak bilgi aldığı bildirildi. Deneyimli teknik adamın, Malili oyuncuyu mutlaka kadrosunda görmek istediği söylediği bildirildi. Bursaspor yönetiminin Karadeniz kulübünden 250 bin Euro bonservis ücreti istediği gelen haberler arasında. 

2 milyon TL’ye el sıkıştılar!

Bursaspor’un pilot takımı Yeşil Bursa için Yıldırım Belediyesi’yle 2 milyon liraya anlaşma sağlandığı öğrenildi. Yıldırım Belediyesi’nin ayrıca, Bursaspor’un voleybol ve basketbol şubelerine de ana sponsor olacağı bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X