Josue seferi başlıyor

Yeşil beyazlı yönetim, Sağlam’ın seçeneklerinden biri olan 24 yaşındaki oyuncunun işini bitirmek için önümüzdeki hafta Porto kulübüyle masaya oturmak için Portekiz’e gitme kararı aldı.

Josue seferi başlıyor

Geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Bursaspor’da kariyerinin en iyi dönemini yaşayan Filipe Josue için yeşil beyazlı kulüp harekete geçiyor. 

Pablo Martin Batalla için Çin kulübü Beijing Guoan’dan olumlu yanıt alamayan Bursaspor yönetiminde Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın olumlu görüş bildirdiği yıldız oyuncunun kulübünü ikna etmek için önümüzdeki hafta Portekiz’e gidilme kararı alındı. 

2,5 MİLYON EURO İSTENMİŞTİ

Daha önce Portekizli kulübüyle birkaç kez iltibata geçen yeşil beyazlılar, bonservis ücretini 2,5 milyon Euro’ya kadar indirmişti. Bursaspor yönetimi ise 1,5 milyon Euro önermiş ve taraflar anlaşamamıştı. Yapılacak Portekiz seferinde istenilen rakamı aşağıya çekmek için uğraş verecek olan yeşil beyazlılar tekrar kiralama yöntemini de seçenekler arasında tutuyor. 

9 GOL ATTI, 7 ASİST YAPTI

Bursaspor’un burada elini güçlendiren konu ise Filipe Josue’nin yeşil beyazlı kulüpte forma giyme isteği…Porto’ya geri dönmemekte kararlı olan yıldız oyuncu geçen sezon 800 bin Euro’ya forma giymişti. Bursaspor formasıyla lig ve kupalar dahil 39 maça çakan, 9 gol atıp 7 asistlik bir performans gösteren 24 yaşındaki oyuncunun transferdemark sitesine göre piyasa değeri tam 7 milyon Euro olarak gösteriliyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X