Josue yolcu gibi

Kadro dışı kalmasına rağmen gelir gelmez affettiği Filipe Josue’den umudu kesen Hamzaoğlu’nun, 3 mevkiye transfer istediği öğrenildi.

Josue yolcu gibi

ERKAN SAĞLIK

2015-2016 sezonuna kabus bir giriş yaparak ligin ilk yarısında 17 maçta 6 galibiyet alıp 18 puanla 14. sırada yer alan Bursaspor’da, tüm hesaplar ikinci yarı için yapılıyor. Teknik direktör değişiminin ardından göreve getirilen Hamza Hamzaoğlu, 6 maçlık yenilgi serisine Mersin İdmanyurdu galibiyetiyle son vermişti. Bu maçtan sonra izine çıkmayan Hamzaoğlu dün Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman ile birlikte Özlüce Tesisleri’nde yaptığı yaklaşık 3 saatlik toplantıda takımdan ayrılacakları ve takıma katılacakları masaya yatırdı.

3 mevkiye oyuncu

Olağanüstü kongre kararı alınmasına karşın öncelikle takıma takviye isteyen Hamza Hoca’nın mevkileri belli oldu. Hamzaoğlu’nun yeşil beyazlı yönetimden forvet arkası, ön libero ve forvet oyuncusu istediği gelen haberler arasında. Bu toplantıda takımdan ayrılacak isimler de belli oldu. Hamza Hamzaoğlu’nun kadro dışı kalmasına rağmen affettiği ve yeterince şans tanımasına karşın istenileni veremeyen Filipe Josue ile yolların ayrılmasını talep ettiği gelen haberler arasında.

Cristobal Jorquera kalsın

Başkan Recep Bölükbaşı sezon başında Portekiz’e giderek Filipe Josue’nin bonservisini almak istemiş ancak bunda başarılı olamamıştı. Bölükbaşı daha sonra Josue’nin bonservisinin yüzde 25’i için 1 milyon Euro ödemişti. Dün yapılan bir diğer dikkat çeken gelişme ise Şilili Cristobal Jorquera’nın durumu oldu. Hamzaoğlu’nun yönetimden çalışmasından memnun olduğu ve en son Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında ilk 11’de şans tanıdığı Şilili Cristobal Jorquera’nın takımda kalmasını istediği belirtildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X