Josue’nin yerine Lanzini olur mu?

Menajerlerin piyasa değeri 6 milyon Euro olarak gözüken 22 yaşındaki Arjantinliyi tapusuyla değil kiralık olarak Bursaspor’a getirebileceklerini ilettiği öğrenildi. Yönetim, 2 milyon Euro’yu bulan kiralama maliyetinde indirim istedi.

Josue’nin yerine Lanzini olur mu?

Bursaspor’da Başkan Recep Bölükbaşı ve Başkanvekili Mustafa Oran önceki gün  Portekiz seferinden eli boş dönmüştü. Gerek Filipe Josue gerekse Marco Matias için somut adım atamayan yeşil beyazlılar, alternatif isimler üzerine yoğunlaştı. Bilindiği gibi Josue için istenilen 4 milyon Euro bonservis bedeli çok bulunmuştu. Kiralama yöntemini hala devrede tutan Bursaspor eğer ki olumlu sonuç alamazsa Manuel Lanzini’yi ilk alternatif olarak tutuyor. 

6 MİLYON EURO

Menajerler tarafından Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve yönetimine önerilen 22 yaşındaki Arjantinliye oldukça sıcak bakılıyor. En son Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al-Jazira’da forma giyen Lanzini’nin kulübüyle 2018 yılına kadar mukavelesi bulunuyor. Menajerlerin piyasa değeri 6 milyon Euro olarak gözüken genç orta saha oyuncusunun tapusuyla değil kiralık olarak Bursaspor’a getirebileceklerini söylediklerini öğrenildi. Yönetim, kiralama ve kendi maliyeti 2 milyon Eur’yu bulan Lanzini’yle ilgili indirim istedi. 

ARJANTİN’DE PARLADI

Lanzini geçen sezon 18 maçta forma giydi, 8 gol attı. Genç oyuncunun Birleşik Arap Emirliklerinde mutlu olmadığı belirtildi. Daha önce River Plate ve Fluminense formaları giyen genç futbolcu bir dönem Beşiktaş’ın da gündemine gelmişti. River Plate formasıyla 89 maça çıkan ve 13 gol, 14 asistlik bir performans gösteren Lanzini, Fluminence’de ise 33 maçta 3 gol atmış, 3 asist yapmıştı. Lanzini, 5 kez Arjantinli U-20 Milli Takımınında forma giydi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X