Judonun şampiyonu Bursa’da belli olacak

Türkiye Judo Spor Toto Süper Lig ve Büyükler Birinci Lig Finali’nde Bursa’da yapılacak maçlar ile şampiyon takım belirlenecek.

Judonun şampiyonu Bursa’da belli olacak

Türkiye Judo Spor Toto Süper Lig ve Büyükler Birinci Lig Finali Bursa Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda yapıldı. 14-15 Haziran’da Konya’da yapılan lig 4 etaptan oluşuyor. Konya’da yapılan 2 etabın ardından Spor Toto Süper Lig’de erkekler ve kadınlarda İstanbul Büyükşehir Belediyespor, yenilgisiz lider tamamladı. Büyükler Birinci Ligi’nde ise, erkeklerde Düzce Gençlik Hizmetleri, kadınlarda Konya Seydişehir birinci tamamladı. 27-28 Aralık tarihinde Bursa’da yapılacak ikinci yarı maçlarının ardından şampiyon belli olacak.

Lig hakkında bilgiler veren Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, “Bugün 3 etap, yarında 4 etap maçları ile ligimizin sezonunu tamamlayacak. Geçen yıl şampiyon olan Galatasaray bayan takımımızı, önemli başarıya imza attıkları için tebrik ediyorum. Rusya Samara’da yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda altın madalya kazanarak, bizi ve ülkemizi sevindirdi. Bizim açımızdan ligler önemli. Büyük sporcuların minderde kalma yaşını, onlara imkan verme açısından liglerin sahip çıkması çok önemli. 6 yıldan beri büyükler ligini yapıyoruz. Çok iyi gidiyor ve her geçen gün kalitesi artıyor. Dünya çapında sporcular var. Burada ilk 3’e giren sporcular umarım seneye yapılacak olan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda ülkemizi ve kulüplerini iyi temsil ederler. Neticesinde madalya ve madalyalar alıp dönerler” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X