Junior şölen nefes kesti!

Ertuğrulgazi Mesken Spor Kulübü’nün düzenlediği ve 54 takımdan 540 sporcunun mücadele ettiği ‘Mesken Junior Cup’ sona erdi.

Junior şölen nefes kesti!

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa’nın köklü kulüplerinden Ertuğrulgazi Mesken Spor’un düzenlediği ‘Mesken Junior Cup’ heyecanı bitti. Altyapı Koordinatörü Metin Serbest ve antrenör ekibi tarafından organize edilen dev turnuvada 54 takım ve 540 sporcu kıyası mücadele etti. ‘Mesken Junior Cup’ futbol turnuvasında 4. sınıflarda Ayşe Müzeyyen 4/B, 5. sınıflarda Yahya Kemal 5/B, 6. sınıflarda Mehmet Akif 6/H, 7. sınıflarda Selçuk Hatun 7/K ve 8. sınıflarda ise Selçuk Hatın 8/İ takımı şampiyon oldu.

Okul ve spor ayrılamaz!

Ertuğrulgazi Mesken Spor Kulübü Başkanı Nedim Kurtuluş, ‘Bölgemizde bulunan çocuklarımıza düzenli spor yapma şansı tanıyan güzel bir proje gerçekleştirdik. Bütün sporcularızı tebrik ediyorum. Bir çok maçı izleme gayretinde bulundum ve mücadelelerini çok beğendim. Bence spor yapmadan okulunda başarılı olan çocuklarımız ile sporda başarılı olup okul okumayan çocukların bir farkı yok. İkisinide bir arada götürerek sağlıklı bireyler olmaları için mücadele edelim’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X