Junior’larda şov sona erdi!

Mustafa Gönden Professional Football Academy tarafından düzenlenen 4. Junior League Bursa’da birinci olan Galatasaray’ın ardından Arabayatağıspor ikinci, İnegölspor ise üçüncülüğü elde etti.

Junior’larda şov sona erdi!

TOLGA ÖZTAŞ

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Mustafa Gönden Professional Football Academy ‘JUNIOR LEAGUE BURSA’ organizasyonu ödül töreniyle sona erdi. Sandalcı Futbol Tesisleri’nda yapılan organizasyona Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Büyükşehir Belediyespor As Başkanı İlhan Satık, Bursaspor U-21 takımı Teknik Sorumlusu Mesut Ünal ile sporcular ve aileleri katıldı. 2 grupta 8 takımın mücadele ettiği turnuvanın finalinde Arabayatağıspor’u 2-1 yenen Galatasaray Futbol Okulları şampiyon oldu.

Gönden Academy dördüncü!

Oldukça çekişmeli maçlara sahne olan turnuvada üçüncülük maçında İnegölspor’a 5-2 yenilen Mustafa Gönden Professional Football Academy dördüncü oldu. İnegölspor’un üçüncülüğü elde ettiği organizasyonu Susurluk 5 Eylülspor beşinci, Fenerbahçe Futbol Okulları altıncı, Bozüyük Gençlikspor yedinci ve Trabzonspor Futbol Okulları ise sekizinci olarak tamamladı.

Herkes şampiyon!

Organizasyona katılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey turnuvada mücadele eden tüm takımları tebrik etti. Bozbey, ‘Böyle organizasyonlar gençlerimiz için çok önemli. Mustafa Gönden’i tebrik ediyorum. Burada sonuç değil verilen emek önemlidir’ dedi. Organizasyon sorumlusu Mustafa Gönden ise, ‘Biz bütün maçları takip ettik ve hiçbir şekilde ne küfür nede kavga oldu. Bütün oyuncuları tebrik ediyorum burada herkes şampiyon’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X