K.Karabükspor Eskişehirspor’a bileniyor

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında yarın Eskişehirspor ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını tek antrenmanla tamamladı.

K.Karabükspor Eskişehirspor’a bileniyor

Çamlık Spor Tesisleri’nde, teknik direktör Yılmaz Vural yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda teknik çalışma yapıldı.

 

Yaklaşık 2 saat süren idmana, sakatlıkları bulunan Emre Güngör katılmadı. Traore ise takımla çalışmaya başladı.

 

Ligin 30. haftasında 9 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Bursaspor’la karşılaşan ve 7-1 yenildikten sonra dün kente dönen Kardemir Karabükspor kafilesi, yapılan tek antrenmanın ardından Metin Türker Tesisleri’nde kampa girdi ve yarın 19.45’te Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda oynanacak maçı beklemeye başladı. 

 

“Bu takım yorgun”

 

Teknik direktör Vural, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde kalma yolunda rakiplerine göre fikstür avantajlarının olduğunu ancak 3 günde bir maç oynamalarının dezavantaj yarattığını söyledi.

 

“Maç planlaması yapılırken, durumumuzu ve konumuzu düşünerek yapılmadığı ortada” diyen Vural, şöyle devam etti:

 

“Bu takım yorgun. 8’er saat yol git, gel ve maç stresi. Geldik, sadece kısa bir taktik antrenmanla bu maçı oynayacağız. Yarın akşam maç saatine kadar 72 saati dolduracağız ve belki oyuncular dinlenecek. Akabinde çarşamba günü burada idman yapıp ardından Perşembe günü çok ciddi bir takımla ciddi bir maç yapmak üzere Balıkesir’e gideceğiz. 9 güne 3 maç sığdırıldı. Bu biraz vicdansızlık. Antrenman bilgisinden, futbolun, futbolcunun bu kadar sürede ne hale geleceğinden haberi olmayan arkadaşların yaptığı bir uygulama olsa gerek.”

 

– “Sonuna kadar bırakma niyetimiz yok”

 

İlk defa böyle bir durumla karşılaştığını aktaran Vural, “Bu kadar müracaatımıza rağmen cevap bulamadık, kendilerine teşekkür ederiz.  ‘Planladık oynayın, biz yaparız, siz uyarsınız’ doğru, bizde uyacağız. Sonuna kadar şansımızı kullanıp çok zor olan bir şeyi başarıp ligde kalmayı hedefliyoruz. Merakla bu sonu bekliyoruz. Uygulama anlamında elimizden geleni yapıyoruz ve yapacağız. Sonuna kadar bırakma niyetimiz yok” ifadelerini kullandı.

 

Eskişehirspor’a bir puanın yettiğini ve bu nedenle kapanacağını, kapanan bir takımı da açmanın zor olacağını dile getiren Vural, taraftardan 90 dakika sabretmelerini ve takımı desteklemelerini istedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X