Kablo hırsızını ‘kurt kafası’ dövmesi yakalattı

Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde 10 bin lira değerinde bakır kablo çaldığı tespit edilen 3 şüpheli, yakalanıp gözaltına alındı. Şüphelilerden N.T., sol elindeki ‘kurt kafası’ dövmesinden teşhis edildi.

Kablo hırsızını ‘kurt kafası’ dövmesi yakalattı

Tepebaşı ilçesine bağlı Bozdağ Mahallesi’ndeki role verici istasyonundan piyasa değeri 10 bin lira olan bakır kablo çalındı. Olaydan bir gün sonra devriye ekipleri, aynı bölgede gezen 3 şüpheliyi gözaltına aldı. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini de inceledi.

Kablo hırsızını kurt kafası dövmesi yakalattı

Yüzlerini gizleyen şüphelilerden N.T., sol elindeki ‘kurt kafası’ dövmesinden teşhis edildi. N.T.’nin birçok suçtan kaydı olduğu belirlendi. Gözaltına alınan 3 şüpheli, ifadelerinde suçlarını itiraf etti. İşlemleri tamamlanan 3 şüpheliden N.T. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, diğer 2’si tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kablo hırsızını kurt kafası dövmesi yakalattı

Bu arada şüphelilerin hırsızlık olayında kullandıkları motosikletin de çalıntı olduğu ortaya çıktı. Şüphelilerin ayrıca evlerinde yapılan aramalarda çalıntı olduğu belirlenen bir de av tüfeği ele geçirildi. Soruşturma sürüyor.

Kablo hırsızını kurt kafası dövmesi yakalattı
DHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X