Kaçan FETÖ üyesi havaya ateş açılarak yakalandı

Bursa’da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında aranan şüpheli, kontrol noktasından kaçmasından sonra yaşanan kovalamacanın ardından havaya ateş açılarak yakalandı.

Kaçan FETÖ üyesi havaya ateş açılarak yakalandı

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında aranan ve hakkında yakalama kararı bulunan şüpheli Erdal S, arkadaşının kullandığı otomobille, Bursa-İzmir karayolunda ilerlerken kontrol noktasına geldi.

Buradaki polisler, aracı durdurmak istedi. Hızla kontrol noktasından kaçmaya başlayan Erdal S. ve arkadaşının içinde bulunduğu otomobilin önü bir süre sonra polis aracıyla kesildi.

Bu kez araçtan inerek yaya olarak kaçmaya çalışan Erdal S, yaklaşık 300 metre koştuktan sonra polislerin havaya ateş açması sonucu durdurularak, gözaltına alındı.

Bursa’nın merkez Nilüfer ilçesi sorumlularından olduğu belirtilen Erdal S, sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Adliyeye sevk edilen otomobil sürücüsü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X