Kaçan kurbanlığın peşinden gitti, 2 gündür her yerde aranıyor! Son görüntüleri endişe verici

Ankara’da, 20 yaşındaki tıp öğrencisi Onur Eker, dedesinin dağlık alana kaçan kurbanlık koyununu yakalamak için peşinden gidince kayboldu. Kayıp genci havadan ve karadan arama çalışmaları sürerken, Eker’in güvenlik kameralarına yansıyan son görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Eker’in yorgun olduğu ve bitkin bir halde olduğu görülüyor.

Kaçan kurbanlığın peşinden gitti, 2 gündür her yerde aranıyor! Son görüntüleri endişe verici

Ankara’nın Pursaklar ilçesinde meydana gelen olayda, edinilen bilgilere göre; Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencisi Onur Eker, bayram tatili için annesiyle birlikte dedesi Zühtü Erdoğan’ın yanına geldi. Onur ve dedesi, bayramın birinci günü kurbanlık koyunu kesmek için ahırdan çıkarırken koyun kaçarak dağlık alana doğru koşmaya başladı.

DEDESİNİN KURBANLIK KOYUNUN PEŞİNDEN GİTTİ

Onur ve dedesi, koyunun peşinden gitti. Dede Erdoğan, geri dönüp kamyonetini alarak koyunun önüne geçmek için farklı bir yoldan giderken, Onur ise dağlık alanda koyun ile birlikte kayboldu.

KAYIP GENÇ BULUNAMADI

Zühtü Erdoğan’ın yakınlarıyla yaptığı aramadan sonuç alınamayınca polis ve jandarmaya haber verildi. Olay yerine çok sayıda arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Gece geç saatlere kadar yapılan arama çalışmalarına rağmen Eker bulunamadı.

SON GÖRÜNTÜLERİ KAMERALARA YANSIDI

Bayramın ikici gününün yapılan çalışmalarda ise havadan helikopter destekli, termal kamera ve drone da kullanıldı. Yaklaşık 100 kişilik arama- kurtarma ekibinin yaptığı çalışmalara rağmen Onur’un izine rastlanmadı. Bir evin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerinde ise Eker’in yürümekten yorgun olduğu ve havanında sıcak olması nedeniyle yürüyemediği görüldü. Bayramın ikinci gününde Eker’i arama çalışmaları gece geç saatlere kadar sürerken çalışmalara ara verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X