Kaçan kurbanlık Osmangazi Köprüsü’nde sürücülere zor anlar yaşattı

Yalova’da kamyonun kasasından atlayarak Osmangazi Köprüsü’ne giren büyükbaş kurbanlık, sürücülere zor anlar yaşattı.

Kaçan kurbanlık Osmangazi Köprüsü’nde sürücülere zor anlar yaşattı

Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde Altınova ilçesi Tavşanlı beldesinden bir kamyonetin kasasına yüklenen büyük baş kurbanlık hayvan, Kocaeli istikametine götürülürken Çavuşçitliği gişeleri mevkisinde kamyonetin kasasından atladı. Koşarak Osmangazi Köprüsü’ne giden hayvan, gişeleri geçerek köprüye girdi. Güvenlik görevlilerince köprüye girişi engellenemeyen hayvan, araçların arasından İstanbul istikametine koşmaya başladı.

Görevlilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ve zabıta ekipleri, hayvanı yakalamak için yoğun çaba sarf etti. Trafik ekipleri kaçan kurbanlık nedeniyle köprüdeki trafiği kontrollü sağladı. Bazı vatandaşlar araçları hayvanı sıkıştırıp yakalamaya uğraşsa da bir türlü başarılı olamadı. Köprüden geçen bazı vatandaşlar ise hayvanı yakalama çalışmalarını şaşkınlıkla izledi olayı cep telefonu kameralarıyla kaydetti.

 

Kurbalık, uzun süren kovalamacanın ardından uyuşturucu iğneyle vurularak sakinleştirildi ardından bir kamyonete yüklenen hayvan Tavşanlı Beldesine götürüldü.

 

Hayvanın yakalanmasının ardından köprüdeki trafik normale döndü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X