Kaçar Avrupa dördüncüsü

İtalya’nın Ancona kentinde yapılan 11. Masterlar Salon Atletizm Şampiyonası’nda ilk kez 70 yaş grubunda yarışan Murat Kaçar, 60 metre engelli finalinde son anda geçildi.

Kaçar Avrupa dördüncüsü

Bursalı veteran atlet Dr. Murat Kaçar, İtalya’nın Ancona kentinde yapılan 11. Masterlar Salon Atletizm Şampiyonası’nda Avrupa dördüncüsü oldu. Avrupa Masterler Atletizm Şampiyonaları’nın geride kalan 38 yılında en iyi koşanlar “Top Ten” listesinde 9. sırada yer almanın gururunu yaşayan Dr.Murat Kaçar, ilk kez 70 yaş grubunda katıldığı 60 metre engelli de final koşmayı başarırken, 10.64’lık derecesiyle kılpayı madalyayı kaçırdı. Yarışmayı Alman Rolf Geese 10.09 ile birinci, Slovak Milan Belianski 10.28 ile ikinci, İsveçli Soderstomm da 10.37 ile üçüncü bitirdi.

YENİ ROTA BALKAN OYUNLARI

3 bin 100 sporcunun katıldığı yarışmalarda Türkiye 33 sporcuyla temsil edildi. 55 yaş grubunda İstanbul’dan Güner Güngör 60 metrede 8.57 ile Avrupa ikincisi, 55 yaş bayanlar yüksek atlamada İzmir’den Aycan Kurtcan ise 1.54 ile Avrupa üçüncüsü oldu. Türk kafilesinden en iyi üçüncü dereceyi elde eden isim olan Dr. Murat Kaçar, uzun bir sakatlık döneminden çıkıp yarışa katıldığını belirtirken, “Bundan sonraki hedef yarışlarım eylül ayındaki Sırbistan’ın Belgrad kentinde yapılacak Balkan Oyunları ve ekim ayında Avustralya’nın Perth kentinde gerçekleştirilecek Dünya Masterler Pist Yarışları. Bursa’yı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X