Kaçar kürsüyü kaçırdı!

Nilüfer Belediyesporlu veteran atlet Dr. Murat Kaçar, nefes kesen Avrupa Şampiyonası’nda 60 metre engellide 5. oldu.

Kaçar kürsüyü kaçırdı!

Polonya’nın Torun kentinde yapılan Avrupa Masterler Salon Atletizm Şampiyonası’nda 65-69 yaş kategorisinde mücadele eden Nilüfer Belediyespor veteran atlet Dr. Murat Kaçar, 5. oldu. 

Türkiye’nin 22 atletle temsil edildiği organizasyonda 2 bin 948 sporcu yer alırken, 80 yaş kategorisinde İzmirli Hikmet Kandeğdi, 60 metre engellide ve sırıkla yüksek atlamada Avrupa şampiyonu olurken, bu sporcu organizasyonda final koşan tek Türk atlet Dr. Murat Kaçar oldu. Bu yaş kategorisinde son yılı olduğunu belirten Kaçar, “Daha önce de bu yarışın zor geçeceğini söylemiştim. Bu yaş kategorisindeki son yılım. Bu nedenle genç sporcularla mücadele ettim. Gelecek yıl 70-74 yaş grubuna geçeceğim için bu yaş grubunda tekrar iddialı duruma geleceğimi umut ediyorum” dedi. 

Kaçar, bu sezon Temmuz ayında İrlanda’nın Limerike kentinde yapılacak Medygame Oyunları, ağustos ayında Fransa’nın Lion kentinde yapılacak Dünya Master Oyunları, eylül ayında Selanik’te yapılacak Balkan Şampiyonası ve ekim ayında Fransa’nın Nice kentinde yapılacak Avrupa Master Oyunları’nda Bursa’yı ve Nilüfer Belediyespor’u temsil edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X