Kaçar piste çıkıyor

Türkiye ve Balkan rekortmeni, Avrupa şampiyonu Nilüfer Belediyesporlu veteran atlet Dr. Murat Kaçar, 2 içinde çıkacağı 3 önemli organizasyonun ilkinde bugün İstanbul’da Türkiye Salon Şampiyonası’nda mücadele edecek.

Kaçar piste çıkıyor

Nilüfer Belediyespor’un rekortmen veteran atleti Dr. Murat Kaçar bugün yine piste çıkıyor. Daha önce birçok başarıya imza atan başarılı veteran atlet, İstanbul’da düzenlenecek Masterler Türkiye Salon Şampiyonası’nda 60 metre ve 60 metre engellide mücadele edecek. 

Bugünden itibaren Mart ayı sonuna kadar 3 önemli organizasyonda ter dökecek Kaçar, İstanbul Ataköy’de yine madalya arayacak. 65 yaş kategorisinde mücadele eden Nilüfer Belediyesporlu Dr. Murat Kaçar, haftasonu gerçekleştirilecek organizasyonun ardından Balkan Şampiyonası’nda mücadele edecek.

SON DURAK POLONYA

Kaçar, 21-22 Şubat tarihlerinde yine İstanbul Ataköy’de gerçekleştirilecek Balkan Masterler Salon Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek. Başarılı veteran atlet, bu şampiyona sonrasında ise 25-28 Mart tarihleri arasında Polonya’nın Torun kentinden Avrupa Masterler Salon Şampiyonası’nda 60 metre engellide madalya arayacak. Kaçar, 2 yılda bir yapılan şampiyonada 2013’te İspanya’nın San Sebastian kentinde 10.11’le Avrupa şampiyonu olmuştu. Kaçar halen 65 yaş 60 metrede 9.11’le, 60 metre engellide 10.11 Türkiye ve Balkan rekorlarını elinde tutuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X