Kaçar rekora doymadı!

Masterler Salon Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Nilüfer Belediyesporlu Dr. Murat Kaçar, 4 kez çıktığı birincilik kürsüsüne çıktığı organizasyonda başarısını 2 rekorla taçlandırdı.

Kaçar rekora doymadı!

İstanbul’da gerçekleştirilen Masterler Salon Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Nilüfer Belediyesporlu  veteran atlet Dr. Murat kaçar adeta fırtına gibi esti. Aslı Çakır Atletizm Salonu’nda yapılan organizasyonda 65 yaş kategorisinde mücadele eden Kaçar, 4 birincilik kazanırken, 2 Türkiye rekoru kırmayı da başardı. Sezona fırtına gibi giren Dr. Murat Kaçar, 2 gün süren organizasyonun ilk gününde 60 metre ve yüksek atlamada mücadele etti. 29 kadın, 134 erkek sporcunun katıldığı organizasyonda ilk olarak 60 metrede yarışan Kaçar, 9.06 birinciliğe uzanırken, 9.10 olan ve kendisine ait rekoru de geliştirdi. İlk gün ayrıca yüksek atlamada mücadele eden Murat Kaçar, 1.30 ile birincilik kürsüsüne çıktı.

İYİ BİR HAZIRLIK OLDU

İkinci gün de 2 yarışta yer alan Dr. Murat Kaçar, ilk olarak 60 metre engellide ter döktü. Kaçar, bu yarışı 10.86’lık derecesiyle ilk sırada bitirmeyi başardı. 200 metrede de 32.15’lik derecesiyle birinci olan Dr. Murat Kaçar, yeni Türkiye rekorunun da sahibi oldu. Kendisi için sezonun ilk organizasyonunun başarılı geçtiğini belirten Kaçar, “Bu yarışlar hafta sonunda yine İstanbul’da yapılacak Balkan Masterler Salon Şampiyonası için hazırlık niteliğinde oldu. Balkan Şampiyonası’nda daha iyi dereceler elde edip Balkan rekoru kırmaya gayret edeceğim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X