Kaçar’dan ziyaret

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Kaçar Nilüfer Tofaş Spor Salonu’nda bulunan Nilüfer Gençlik Merkezi birimini ziyaret etti.

Kaçar’dan ziyaret

Bir takım incelemeler için Bursa’da bulunan Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Kaçar Nilüfer Gençlik Merkezi birimini ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi. Ziyaretinde Gençlik Merkezi’nde bulunan öğrencilere bakanlıkve gençlik merkezi faaliyetleri hakkında bilgi veren Kaçar, gençlik merkezinde dil iğitimleri atölyesi kapsamında verilen işaret dili kursuna katılan gençlere katılım belgesi ve sertifikalar verdi. 

Ziyaretin ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Nilüfer İlçesi’ne yapılan tam donanımlı Gençlik Merkezi ile Gemlik ilçesinde bulunan Hasanağa ve Karacaali Kamp Eğitim Merkezleri’nde incelemelerde bulunan Genel Müdür Kaçar, tesisler ve faaliyetler hakkında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin’den bilgi aldı.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X