Kaçkar Dağı’nın Zirvesinde Şehitler İçin Selam Durdular

Rize’de bir grup dağcı tarafından şehitler için Kaçkar Dağları’na tırmanış düzenlendi. Türkiye’nin en yüksek dağları arasında yer alan ve Karadeni…

Kaçkar Dağı’nın Zirvesinde Şehitler İçin Selam Durdular

Rize’de bir grup dağcı tarafından şehitler için Kaçkar Dağları’na tırmanış düzenlendi. Türkiye’nin en yüksek dağları arasında yer alan ve Karadeniz Bölgesi’nin en yüksek dağı olan Kaçkar Dağları’nda son günlerde ülke gündeminde olan terör olaylarında şehit düşen asker ve polisler için zirve tırmanışı gerçekleştirildi. Yaklaşık 5 saatlik tırmanış ardından zirveye ulaşan ekip şehitler için zirvede bir dakika selam durdu. Zirve tırmanışı yapan dağcılar adına konuşan Adem Köse “Dün olduğu gibi bugün de birliğimizi bozmak isteyenler var, biz bunlara fırsat vermeyelim, geçmişte olduğumuz gibi bir olalım birlik olalım. Kardeşçe yan yana yaşayalım, hainlere fırsat vermeyelim. Bu tırmanış tüm şehitlerimize armağan olsun, onların ruhu şad olsun’’dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X