Kadıköy’de UEFA gecesi

Sarı lacivertliler bu akşam 20.00’de ağırlayacağı Braga’yı yenerek 17 Mart’ta Portekiz’deki rövanş öncesinde çeyrek final kapısını aralamayı hedefliyor.

Kadıköy’de UEFA gecesi

Avrupa kupalarındaki tek Türk temsilcisi Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında bugün Portekiz’in Braga takımıyla karşılaşacak.

Ülker Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak maçı Fransız hakem Clement Turpin yönetecek. Kadıköy’deki mücadelede rakibini yenerek 17 Mart’ta Portekiz’de oynanacak rövanş öncesi avantaj sağlamak isteyen sarı lacivertliler, Avrupa’daki 7 maçlık yenilmezliğini de sürdürmeyi hedefliyor. Fenerbahçe’de cezalı Diego’nun yanı sıra sakatlığı bulunan Markovic forma giyemeyecek. Gökhan Gönül’ün durumu ise maç saatinde belli olacak 

3 AYDIR YENİLMİYOR

Fenerbahçe, Braga karşısında bu sezon Avrupa’daki 13. sınavını verecek. Sarı lacivertliler bu sezon Avrupa’da 12 maçta, beşer galibiyet ve beraberlikle 2 yenilgi aldı. Braga ise geçen yıl Portekiz Ligi’ni 4. sırada bitirdiği için UEFA Avrupa Ligi’ne direkt gruplardan başladı. 13 puanla lider olarak üst tura çıkan ve 3 aydır oynadığı 13 resmi maçta yenilgi yüzü görmeyen Braga, zorlanmasına rağmen İsviçre’nin Sion takımını eleyerek Fenerbahçe’nin rakibi oldu.

20.00 TRT 1/Canlı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X